CSR vs integritate

Cred că ai auzit deja de responsabilitatea socială corporatistă (CSR), adică de obligația oricărei companii de a fi responsabilă față de mediul și comunitatea în care își desfășoară activitatea, de anagajații care lucrează în companie și familiile lor.

Poate că ai auzit și de unele proiecte de CSR ale unor companii din România, cum ar fi, de exemplu Școala lui Andrei sau programul Raiffeisen Comunități.

Să nu crezi că le facem reclamă pentru că ne sponsorizează…

Nu. noi vrem să lansăm în dezbatere nevoia de mai mult. Vrem să te antrenăm ca, împreună cu noi, să cerem mai mult acestor corporații, să dea dovadă de etică și inetgritate în fiecare moment și la fiecare capitol al activității lor.

Pentru că, dacă toți ne confruntăm cu o severă criză economică și cu o gravă deteriorare a mediului în care trăim este tocmai datorită lipsei acestei integrități și a unui comportament etic al marilor corporații.

Și, dacă societatea în care trăim suferă de o gravă răsturnare a valorilor este datorită lipsei de etică și  integritate în viață politică și în activitatea instituțiilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s