Invitație la joc și EcoTurism în România

Ți-ai dorit să poți pleca în drumeție la munte, dar nu cunoști tineri care au aceleași gusturi cu tine?

Vrei să afli mai multe despre locurile minunate din România unde poți organiza drumeții, unde poți vedea peisaje încă neștirbite de intervenția unei „civilizații” prost înțelese, dar unde gazdele îți pot oferi o masă pe cinste și un grad de confort destul de apropiat cu cel de acasa?

Îți plac provocările?

Voluntari-britanici-2

Ei bine, te invităm să cunoști oamenii muntelui, care s-au reunit în Asociația Drumeții montane, care organizează în fiecare an un frumos concurs pe teren intitutlat Ștafeta munților și care acum, la început de an, te provoacă la un joc, care se desfășoară pe pagina vwww.joc.drumetiimontane.ro .

Este un joc cu întrebări de cultură generală legate de munte, de România și de turismul eco.

Prin intermediul acestui joc poți învăța foarte multe despre România, chiar dacă nu știi foarte multe despre EcoTurismul românesc. Programul afișează o intrebare, iar la final dă și răspunsul corect.

Jocul se poate juca:

  • individual – răspunzi la întrebări, acumulezi puncte, astfel numele tău este afișat in clasamentul general. „Războiul” se duce ]ntre tine și ceilalți participanți.

  • în echipă – dacă te-ai săturat să joci individual, ți se pare prea simplu sau vrei ceva mai interactiv, îți poți creea propria echipă, îți inviți prietenii să se alăture echipei tale și începeți să jucați. În funcție de scorul fiecăruia din echipă, jucătorul primeste automat un grad, care poate să crească sau să scadă, în funcție de activitatea lui în echipă. „Războiul” punctelor se duce între echipa ta și alte echipe.

Mult succes și cât mai multe drumeții reale, alături de oamenii munților, care vă pot învăța cum să te războiești pe teren cu muntele și natura, fără ca nimeni să piardă 🙂

Luiza

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s