Poți să creezi o media pe gustul tău

Nu-ți place ce vezi în massmedia comercială? Nu te regăsești printre „clienții” revistelor și televiziunilor care parcă nu iau în seamă tinerii care mai au un pic de creier în cap și nevoi reale de informare sau de entertainment de calitate? Nu ai cum să-ți exprimi opiniile?

Nu-i nimic. Tehnologia de azi îți oferă posibilitatea de a face chiar tu o altfel de media, mai apropiată de gusturile și nevoile tale.

Împreună cu prieteni care au idei și gusturi comune cu tine, poți de mâine să lansezi o revistă, un post de radio online sau chiar să realizezi emisiuni de televiziune.

Nu crezi că e posibil? Exemplul echipei Generați@ XX1 îți arată că se poate.

E simplu, poți urma, alături de noi aceeași cale.

Fie că vrei să participi la proiectul nostru – și noi te invităm cu toată căldura să o faci, avem nevoie de cât mai mulți tineri ca tine alături de noi…

Fie că alegi să îți faci propria echipă pentru a lansa o nouă publicație, un post de radio sau o emisiune de succes pentru televiziunea tinerilor, acum ai această posibilitate.

Ce este televiziunea tinerilor? Deocamdată nu îți spunem decât că se va lansa curând și că așteaptă propuneri de emisiuni de la echipele de tineri creativi.

Care este calea pe care am urmat-o noi pentru a lansa Revista Generați@ XX1 și a realiza, în curând, propria emisiune TV?

Cum poți să începi să creezi o emisiune de televiziune?

Vrei să afli mai multe și să răspunzi acestei adevărate provocări pe care o lansăm?

Tot ce ai de făcut este să te înscrii la evenimentul care se va desfășura în Ziua Educației Nonformale – 28 Septembrie, începând cu orele 14,00, la Școala Generală nr. 64, Ferdinand, din sectorul 2.

Organizatorii te așteaptă să participi la unul din Atelierele de media online pentru tineri – un atelier pentru reviste online și un atelier de creație de scenarii pentru emisiuni de televiziune.

Tot ce ai de făcut este să ne trimiți o scrisoare de intenție, în care să ne spui cum te cheamă, la ce liceu sau facultate înveți, la ce atelier vrei să participi și de ce, pe adresa redacției noastre – generatiaxx1@yahoo.com

 După cum vezi, e simplu 🙂

Rodica B.

Ziua Eduației Nonformale se va desfășura în mai multe locații din București și din țară și este o manifestare organizată în cadrul Proiectului N.O.N.F.O.R.M.A.L., proiect co-finanțat de către Comisia Europeana prin Programul Învățare pe toată durata vieții – http://nonformalii.wordpress.com/

Atelierele de media online sunt organizate de Fundația MATCA-2000, în parteneriat cu Școala Generală nr. 64, Ferdinand, din sectorul 2, cu Asociația PSITEK și Asociația DACĂ pentru progresul personalității creatoare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s