Cursuri TIA la BREBU


La sfârșitul lunii, în perioada 29-31 august, se va desfășura la Brebu, în județul Prahova, cursul dedicat tinerilor dornici să intre în acțiune și să se implice în proiecte care să le puna in valoare ideile.
TIA, programul european Tineret în Actiune, organizează într-o mică localitate prahoveană plină de tineri curioși și entuziaști, Cursul Elementente de constituire și funcționare ONG.
Participanții vor învăța cum să-și înființeze o asociație sau o fundație, cum funcționeaza acestea și cum pot derula prin acestea proiectele pe care le doresc împlinite.
Mai mult, cu această ocazie, tineri din mediul rural vor face cunostință cu colegii lor de generație din mediul urban. Tinerii brebeni care au avut șansa de a pleca la studii în alte localități și care sunt acum în vacanță, vor transmite consătenilor din experiența lor și, împreună cu tineri din echipa Revistei Generați@ XX1 vor pune la cale proiecte care să facă localitatea lor natală, Brebu mai prosperă și mai ospitalieră, precum și alte proiecte.

Luiza

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s